Sada skleněných pekáčů PYREX 2ks 2200ml a 3700ml

589 

Praktická sada dvou pekáčků z extrémně odolného borosilikátového skla Pyrex® pro všechny přípravy předem nebo přímo v troubě. Obdélníková nádoba vyniká také díky svým velkým praktickým rukojetím. Větší je ideální pro všechny milovníky lasagní. Obdélníková skleněná mísa je stvořena pro vás! A víme, že vás je mnoho. Lasagne, skvělá klasika italské kuchyně, jsou často jednomyslně oblíbené při večeřích s rodinou nebo přáteli. Snadno se připravují a ještě snadněji se připravují v zapékací misce, která je pro ně navržena a vytvořena. Samozřejmě lze pekáček použít k přípravě jakéhokoli jiného gratinovaného receptu dle vašeho přání. Menší oválná forma je ideální pro vaše gurmánské gratinované pokrmy nebo domácí lasagne na grilování v troubě. Perfektní pro večer o samotě, večeři pro dva nebo pro velké stoly. Díky výhodné sadě už jiné pekáče nebude potřeba.

Pyrex® borosilikátový skleněný materiál si od roku 1922 buduje skvělou pověst díky své bezkonkurenční odolnosti, která odolává extrémním teplotám od -40°C do +350°C, stejně jako teplotním šokům až do 220°C. Je také uznáván pro svou kvalitu, je velmi odolný proti poškrábání, nezadržuje skvrny ani pachy. Samozřejmě je zdravý i bez BPA.

Rozměry: oválný pekáč (3 porce)

  • vnější šířka – 30cm
  • vnitřní šířka – 28cm
  • vnější délka – 21cm
  • vnitřní délka – 19cm
  • vnitřní výška – 6cm
  • objem – 2200ml
  • váha – 1,01kg

Rozměry: velký obdélníkový pekáč (6-8 porcí)

  • vnější šířka – 40cm (včetně uch)
  • vnitřní šířka – 35m
  • vnější délka – 27cm
  • vnitřní délka – 25cm
  • vnější výška – 6cm
  • vnitřní výška – 5cm
  • objem – 3700ml
  • váha – 1,95kg

Materiál:

  • borosilikátové sklo

Barva:

  • čirá

Použití:

  • běžná trouba (maximálně 350°C), mikrovlnná trouba, lednice, mraznička

Údržba:

  • myčka na nádobí

TIPY A VÝHODY

Výhody borosilikátového skla Pyrex® jsou nadstandardní. Odolává extrémním teplotám od -40°C do +350°C. Je vysoce odolné vůči teplotním šokům až do 220°C (EN 1183): lze přendat z mrazáku při -20°C do trouby při 20°C. Hygienický materiál bez BPA nezadržuje skvrny ani pachy. Odolné proti poškrábání

Před prvním použitím omyjte. Vyhněte se abrazivním čisticím prostředkům. Mytí nádobí za abnormálních podmínek, jako je vysoká teplota vody a dávkování mycího prostředku, může poškodit sklo. V případě připáleného nebo přilepeného jídla doporučujeme po vychladnutí nádobí namočit mýdlem a vodou.

Nikdy nepoužívejte přímo na zdroji tepla jako je plynový hořák, elektrická varná deska, sklokeramická deska, gril.

Během vaření a pečení je lepší používat šetrné kuchařské náčiní ze dřeva, silikonu nebo melaminu. Předejdete tím zbytečnému poškrábání a prodloužíte životnost.

Při manipulaci s horkými pekáči doporučujeme používat kuchyňské chňapky, které ochrání vaše ruce před vysokými teplotami.

Pokud si chcete dopřát ještě lepší pečení, určitě vyzkoušejte i naše pekáče s nepřilnavým povrchem nebo praktické pekáče s víkem, které umožňují skladování pokrmů přímo po upečení. Pro milovníky pečení máme v nabídce i širokou škálu forem na pečení, které vám usnadní přípravu sladkých i slaných pokrmů.

Pyrex – od amerického nápadu k francouzské ikoně kuchyně

Značka Pyrex® vznikla v roce 1915 v USA, kdy Bessie a Jessie Littletonovi s pomocí skla NONEX od společnosti Corning položili základ první mimořádně odolné skleněné zapékací míse. O několik let později se příběh Pyrexu přenesl do Evropy: od roku 1922 se začalo borosilikátové sklo vyrábět ve Francii a v roce 1970 se hlavní výroba přesunula do závodu v Châteauroux, kde se Pyrex formuje, lisuje a vyrábí dodnes — právě zde stojí obří pec o ploše téměř 100 m² a denně zpracuje přes 150 tun surovin. Pyrex tak oprávněně staví na označení Made in France a kvalitě, která se s ním pojí

Díky neustálým inovacím dnes skleněné výrobky Pyrex zvládají extrémní teploty od –40 °C do +350 °C a teplotní šoky až 240 °C (EN 1183). Značka přitom rozšířila nabídku i mimo ikonické sklo — od roku 2004 zahrnuje také kovové a keramické nádobí, pánve i rendlíky. V jádru ale zůstává to hlavní: odolné, hygienické a chuťově neutrální materiály, které usnadňují vaření i servírování napříč generacemi.

Popis

Praktická sada dvou pekáčků z extrémně odolného borosilikátového skla Pyrex® pro všechny přípravy předem nebo přímo v troubě. Obdélníková nádoba vyniká také díky svým velkým praktickým rukojetím. Větší je ideální pro všechny milovníky lasagní. Obdélníková skleněná mísa je stvořena pro vás! A víme, že vás je mnoho. Lasagne, skvělá klasika italské kuchyně, jsou často jednomyslně oblíbené při večeřích s rodinou nebo přáteli. Snadno se připravují a ještě snadněji se připravují v zapékací misce, která je pro ně navržena a vytvořena. Samozřejmě lze pekáček použít k přípravě jakéhokoli jiného gratinovaného receptu dle vašeho přání. Menší oválná forma je ideální pro vaše gurmánské gratinované pokrmy nebo domácí lasagne na grilování v troubě. Perfektní pro večer o samotě, večeři pro dva nebo pro velké stoly. Díky výhodné sadě už jiné pekáče nebude potřeba.

Pyrex® borosilikátový skleněný materiál si od roku 1922 buduje skvělou pověst díky své bezkonkurenční odolnosti, která odolává extrémním teplotám od -40°C do +350°C, stejně jako teplotním šokům až do 220°C. Je také uznáván pro svou kvalitu, je velmi odolný proti poškrábání, nezadržuje skvrny ani pachy. Samozřejmě je zdravý i bez BPA.

Rozměry: oválný pekáč (3 porce)

  • vnější šířka – 30cm
  • vnitřní šířka – 28cm
  • vnější délka – 21cm
  • vnitřní délka – 19cm
  • vnitřní výška – 6cm
  • objem – 2200ml
  • váha – 1,01kg

Rozměry: velký obdélníkový pekáč (6-8 porcí)

  • vnější šířka – 40cm (včetně uch)
  • vnitřní šířka – 35m
  • vnější délka – 27cm
  • vnitřní délka – 25cm
  • vnější výška – 6cm
  • vnitřní výška – 5cm
  • objem – 3700ml
  • váha – 1,95kg

Materiál:

  • borosilikátové sklo

Barva:

  • čirá

Použití:

  • běžná trouba (maximálně 350°C), mikrovlnná trouba, lednice, mraznička

Údržba:

  • myčka na nádobí

TIPY A VÝHODY

Výhody borosilikátového skla Pyrex® jsou nadstandardní. Odolává extrémním teplotám od -40°C do +350°C. Je vysoce odolné vůči teplotním šokům až do 220°C (EN 1183): lze přendat z mrazáku při -20°C do trouby při 20°C. Hygienický materiál bez BPA nezadržuje skvrny ani pachy. Odolné proti poškrábání

Před prvním použitím omyjte. Vyhněte se abrazivním čisticím prostředkům. Mytí nádobí za abnormálních podmínek, jako je vysoká teplota vody a dávkování mycího prostředku, může poškodit sklo. V případě připáleného nebo přilepeného jídla doporučujeme po vychladnutí nádobí namočit mýdlem a vodou.

Nikdy nepoužívejte přímo na zdroji tepla jako je plynový hořák, elektrická varná deska, sklokeramická deska, gril.

Během vaření a pečení je lepší používat šetrné kuchařské náčiní ze dřeva, silikonu nebo melaminu. Předejdete tím zbytečnému poškrábání a prodloužíte životnost.

Při manipulaci s horkými pekáči doporučujeme používat kuchyňské chňapky, které ochrání vaše ruce před vysokými teplotami.

Pokud si chcete dopřát ještě lepší pečení, určitě vyzkoušejte i naše pekáče s nepřilnavým povrchem nebo praktické pekáče s víkem, které umožňují skladování pokrmů přímo po upečení. Pro milovníky pečení máme v nabídce i širokou škálu forem na pečení, které vám usnadní přípravu sladkých i slaných pokrmů.

Pyrex – od amerického nápadu k francouzské ikoně kuchyně

Značka Pyrex® vznikla v roce 1915 v USA, kdy Bessie a Jessie Littletonovi s pomocí skla NONEX od společnosti Corning položili základ první mimořádně odolné skleněné zapékací míse. O několik let později se příběh Pyrexu přenesl do Evropy: od roku 1922 se začalo borosilikátové sklo vyrábět ve Francii a v roce 1970 se hlavní výroba přesunula do závodu v Châteauroux, kde se Pyrex formuje, lisuje a vyrábí dodnes — právě zde stojí obří pec o ploše téměř 100 m² a denně zpracuje přes 150 tun surovin. Pyrex tak oprávněně staví na označení Made in France a kvalitě, která se s ním pojí

Díky neustálým inovacím dnes skleněné výrobky Pyrex zvládají extrémní teploty od –40 °C do +350 °C a teplotní šoky až 240 °C (EN 1183). Značka přitom rozšířila nabídku i mimo ikonické sklo — od roku 2004 zahrnuje také kovové a keramické nádobí, pánve i rendlíky. V jádru ale zůstává to hlavní: odolné, hygienické a chuťově neutrální materiály, které usnadňují vaření i servírování napříč generacemi.

Další informace

EAN

Výrobce